Zakenkantoor Ludo Elst Preloader

Bijstandsverzekering

Gratis bijstand in België bij een ongeval

Een auto-ongeval of panne brengt steeds veel ongemakken met zich mee, zeker in het buitenland. De bijstandsverzekering neemt veel van deze zorgen weg!

Heeft u een BA-autoverzekering bij één van onze partnermaatschappijen? Dan heeft u meestal bij een ongeval in België recht op een gratis bijstandsverlening 24/24 en 7/7 en een vervangwagen (als u kiest voor een door de maatschappij erkende hersteller).

Wanneer uw voertuig na een ongeval geïmmobiliseerd is (ongeacht in recht of in fout) dan kan u genieten van deze gratis waarborg.

Uitgebreide Bijstand Voertuig en/of Personen

De optionele bijstandsverzekering biedt een oplossing voor dringende problemen bij pech (in binnen- of buitenland) en een ongeval in het buitenland. Ook dan kunt u op elk moment bellen, 24 uur op 24, 7 dagen op 7: deze dienst helpt u dag en nacht meteen verder. Zodra u de schade meldt, schieten zij in actie om u zo spoedig mogelijk verder te helpen.

Bijstand voertuig: alle zorgen voor uw voertuig en de passagiers

  • Sleepdienst: uw wagen wordt naar de garage gesleept wanneer hij niet ter plaatse kan hersteld worden;
  • Mobiliteit: in functie van uw situatie zorgen we voor een vervangwagen of een alternatief zodat u uw reis kunt verderzetten;
  • Repatriëring: uw wagen wordt ook vanuit het buitenland naar huis gebracht.
  • ...

Bijstand personen: alle hulp voor u en uw gezin tijdens verplaatsingen, ongeacht het vervoermiddel, in België en buitenland (ganse wereld)

  • Bijstand aan zieke of gekwetste personen;
  • Bijstand na overlijden in het buitenland;
  • Bijstand bij incidenten (kosten van opzoekingen en hulpverlening, vroegtijdig terugkeren ingeval van het overlijden van een naaste, voorschieten van fondsen, psychologische bijstand,...;
  • Medische kosten als gevolg van een ziekte of ongeval in het buitenland;
  • ...

Zakenkantoor Ludo Elst draagt zorg voor uw verzekeringen. Vraag meteen een offerte aan! Wij zoeken op basis van uw gegevens de verzekeraar die bij u past. Uiteraard aan de best mogelijke prijs. U bent natuurlijk ook steeds welkom op kantoor.

Bijstandsverzekering Bijstandsverzekering Bijstandsverzekering

Heeft u een verzekering nodig voor een ander voertuig? Selecteer hieronder waarvoor u een oplossing wil: