Zakenkantoor Ludo Elst Preloader

Carefree Life

Zorgeloos Door Het Leven met Carefree Life

Of u nu ernstig ziek wordt en thuisverpleging of zorg nodig heeft, de pech heeft waterschade op te lopen of zelfs uw huis wil verkopen.

Praat vandaag nog met een van onze medewerkers:

03/660.12.42

Wat is Carefree Life precies?

Carefree Life helpt u door de moeilijke momenten van het leven. Samen met partners uit allerlei sectoren reiken we kant-en-klare oplossingen aan. Zodoende moet u in moeilijke momenten niet al die zaken zelf uitzoeken.

Kiezen voor Carefree Life betekent dat er altijd iemand is om op terug te vallen. Het is de beste manier om een kwaliteitsvolle levensstandaard te garanderen doorheen grote of kleine tegenslagen.

Met Carefree Life helpen wij u op weg naar totaal oplossingen via solide partners en trachten we u volledig te ontzorgen.

Totaalverzekering

Voor wie is Carefree Life?

De behoeften doorheen het leven zijn voor ieder persoon anders. Daarom bieden we zowel de juiste verzekeringen aan, alsook sterke partnerships in tal van sectoren. Een goede plek om te beginnen is een zwangerschap. Wanneer u kiest voor Carefree Life, kan u beroep doen op zorgbijstand tegen een lage kostprijs afhankelijk van uw persoonlijk inkomen. En dat kan ook na een ongeval, bij ziekte, ouderdom, etc.

Hoe werkt Carefree Life?

Door totaalklant te worden bij Zakenkantoor Ludo Elst, komt u onmiddellijk in aanmerking voor Carefree Life. Wanneer u uw verzekeringspakket aan ons toevertrouwt zorgen wij steeds voor aantrekkelijke premies. Als totaalklant krijgt u tevens extra voordelen waaronder kostenloze maandelijkse betalingen, prijsvergelijking bij meerdere maatschappijen, etc.

Waarom Carefree Life?

Als u kinderen hebt, een echtgeno(o)t(e)of iemand die van u afhankelijk is, kan Carefree Life een geweldige manier zijn om ervoor te zorgen dat jullie allemaal iemand hebben om op terug te vallen wanneer het ondenkbare u overkomt. U kan Carefree Life beschouwen als een manier om een kwaliteitsvolle levensstandaard te garanderen doorheen grote of kleine tegenslagen.

Het allerbelangrijkste is voor uw gezin zorgen.

Voor de familie Jacobs uit Merksem hielp Carefree Life niet alleen hun levensstandaard garanderen, maar het stelde hen in staat om beroep te doen op voordelige doch professionele gezinshulp toen vader Paul een auto ongeluk had. Zo hielpen wij hen ervoor te zorgen dat de huishoudelijke taken desondanks de tegenslag niet bleven liggen.

Carefree Life Verzekering
Carefree Life Informatiepakket

Vraag uw GRATIS informatiepakket aan

Carefree Life begon met iemand die in uw exacte positie verkeerde, op zoek naar de beste oplossing voor een zorgeloos leven. Ontvang vandaag nog ons GRATIS informatiepakket met diepgaande informatie over de mogelijkheden, kern partners en service partners.

We gaan u niet bombarderen met mailtjes. U ontvangt twee mails en zoals u kan zien vragen we enkel het noodzakelijke. 👇

* vereist

Kies alle manieren waarop u wilt horen van ZKLE:

De voordelen van Carefree Life

Wat zijn de voordelen van Carefree Life?

 • Nog betere tarieven
 • 24/24 en 7/7 telefonische bijstand
 • Kostenloze maandelijkse betalingen
 • 80% van de schadegevallen worden volledig in eigen beheer gedaan
 • Aantrekkelijke premies, ook voor jongeren.
 • Gratis juridische informatie via een gratis 0800 nummer
 • Opmaak/controle contracten aan zeer democratische prijzen
 • Voordelen bij tal van service partners
 • Samenwerking met de grootste verzekeraars
 • Kostenbesparend uw huis verkopen
 • Herstellingen in natura aan uw woning

Klaar om zorgeloos te leven?

03/660.12.42